SSL Labs ScoreSecurityHeaders.io Score

Log in to participate

There is no cost to join RicheyWeb, and membership is a requirement to submit bug reports and participate in the support forums.

× Extension Discussions

Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP

More
1 year 4 months ago #612 by AndreB1404
AndreB1404 replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
Great, I will give it a go and let you know.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #613 by AndreB1404
AndreB1404 replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
OK, so I deleted the icon previously created, cleared out the JSON in the database, loaded the new 1.23 and repeated the icon load and no more JSON syntax error :).
Will this also fix the white screen? I am going to load it now on the Joomla 3.8.5 version and test.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #614 by AndreB1404
AndreB1404 replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
Unfortunately still sitting with the white back-end admin screen :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #615 by michael
michael replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
That's maddening. After the latest 1.23 changes, I can't make it error anymore.

The process I used to force an error was to:

1. Install, edit the plugin, enable, save and close.
2. Open the component, create a new icon, save
3. set the new icon as default - this triggered the JSON error

I can't make it do that anymore.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #616 by michael
michael replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
OK, I'm pushing 1.23 out as an update. We can continue trying to chase this issue if you're willing.
The following user(s) said Thank You: AndreB1404

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #617 by AndreB1404
AndreB1404 replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
Great and thanks for all the work Michael. I will keep on trying to figure out why the admin white screen still comes up on higher versions of Joomla. I am sure it is something small. May even be another plugin on my system clashing with yours. Will let you know if I find anything. Once again thanks for your support :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Kunena Forum