SSL Labs ScoreSecurityHeaders.io Score

Log in to participate

There is no cost to join RicheyWeb, and membership is a requirement to submit bug reports and participate in the support forums.

× Extension Discussions

Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP

More
1 year 4 months ago #630 by AndreB1404
AndreB1404 replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
I copied all the log entries into another log for your reference (Attached)

File Attachment:

File Name: Favicon_Log.txt
File Size:17 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #631 by michael
michael replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
The last few (dozen or so) lines are fine.

OK, that led me into the icon model, which I didn't add debug lines to - so, here's another debug version with the model modified to report debug messages.

Once more, please.

File Attachment:

File Name: com_favico...bug2.zip
File Size:109 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #632 by AndreB1404
AndreB1404 replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
OK, here is the full log attached.

File Attachment:

File Name: Favicon_Log2.txt
File Size:9 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #633 by michael
michael replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
That is, unfortunately, not giving me much.... It's making it to the end of the favicons view display method. Maybe it's XAMPP specific. I run Linux - so setting up an XAMPP system is going to take a while.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #634 by AndreB1404
AndreB1404 replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
OK, well on my side (the other side of the world) it is time for bed. If you find anything, let me know. I will look again in the morning. Thanks for sticking with it. I am sure we will eventually crack it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #635 by michael
michael replied the topic: Favicon component worked perfectly until I upgraded PHP
I'm glad you're sticking with me. If you're experiencing the issue, surely someone else has experienced it and wasn't vocal about it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Kunena Forum