SSL Labs ScoreSecurityHeaders.io ScoreHSTS Preloaded

Log in to participate

There is no cost to join RicheyWeb, and membership is a requirement to submit bug reports and participate in the support forums.

× Extension Discussions

Before/After Plugin

More
1 year 4 months ago #1160 by michael
Replied by michael on topic Before/After Plugin
There is some kind of issue. I'm looking into it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #1161 by michael
Replied by michael on topic Before/After Plugin
I just published a new version (1.4.0). The javascript needed a modernization, and I changed the way the plugin initializes. It also uses the Joomla update system now, so future updates will be easier.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago - 1 year 4 months ago #1164 by fonny
Replied by fonny on topic Before/After Plugin
Michael,

Already many thanks for looking into it.
Unfortunately I still have problems. It still doesn't show in Safari and gives now following error:
TypeError: undefined is not an object (evaluating 't.beforeLinkText=r?Joomla.JText._("PLG_CONTENT_BEFOREAFTER_LINKBEFORETEXT"):Joomla.JText.PLG_CONTENT_BEFOREAFTER_LINKBEFORETEXT')

In Chrome & Firefox doesn't show on initial view but does after refreshing the screen.

edit: Safari: images show under each other.
Last edit: 1 year 4 months ago by fonny.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #1165 by fonny
Replied by fonny on topic Before/After Plugin
Michael, the error described above must be my mistake. I had put 'before' on both images alt tag.
Error is gone now but image still doesn't show in Safari. Will do it once or twice in refreshing the screen 10 times.

In Chrome & Firefox doesn't show on initial view but does after refreshing the screen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #1189 by fonny
Replied by fonny on topic Before/After Plugin
Michael,

Did you already had the chance to look further into this?

- Image still doesn't show in Safari. (Will do it once or twice in refreshing the screen 10 times)
- In Chrome & Firefox doesn't show on initial view but does after refreshing the screen.

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #1200 by michael
Replied by michael on topic Before/After Plugin
This is what I get on my iPad using mobile safari

The reload requirement in chrome seems to relate to a slow loading image. I’ll see what I can do about this.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Powered by Kunena Forum